Олександр
Олександр спеціаліст з просування бізнесу в інтернеті
У Вас постало питання?
Або Ви хочете обговорити свій проект
з нашим фахівцем?
Заповніть форму
і ми зв'яжемося з Вами
найближчим часом.

Effective Studio

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: header__uk

Filename: uk/top.php

Line Number: 155

Мультимедійна flash презентація (флеш презентація) у Запоріжжі

Flash-презентація - це інтерактивний ролик, який за короткий час дозволяє максимально ефективно донести суть питання до клієнта або партнерів. В основу Flash-презентації – покладена анімація та Flash технологія. Сьогодні Flash технологія дуже популярна, з її використанням розробляються інтерактивні програми, презентації та web-сайти.

Flash-презентація є сьогодні однією з найефективніших рекламних технологій. Flash-презентація - важливий елемент корпоративного стилю, що дозволяє справити гарне враження і свідчить про Ваш серйозний підхід до теми презентації.

Flash-презентації легко адаптуються для публічних виступів (конференцій, засідань, семінарів, презентацій) . Правильно організована подача інформації, з урахуванням оригінального оформлення, дозволяє досягти високої ефективності впливу на потенційних клієнтів та партнерів.

Flash -презентація вигідно відрізняється від традиційної реклами можливістю використання новітніх комп'ютерних технологій. На одному диску можна розмістити тексти, таблиці, фотографії, схеми, креслення, відео- та аудіоматеріали, комп'ютерну графіку та анімацію.

Flash - презентації можуть включати:

- анімований ролик; 
- додаткові довідкові розділи; 
- відео-фрагменти; 
- графіки, діаграми, схеми, таблиці; 
- візуальні ефекти оформлення.

Як правило, Flash-презентації оснащені системою навігації для зручного доступу до всіх розділів презентації.

Переваги Flash - презентацій:

- інтерактивність - глядачі взаємодіють з презентацією та з її елементами, змінюючи сценарій презентації на свій розсуд, використовуючи інтерактивну систему навігації; 

- інформативність та мультимедійність. Flash презентація – це насичений інформаційний продукт, який включає не лише текст, статичні зображення та стандартну анімацію, але й мультиплікацію, звукові ефекти, 3d графіку, відео - все те, що сприяє сприйняттю інформації;

- вартість розробки і тиражування Flash презентації в десятки разів нижче, ніж вартість створення рекламних роликів на ТБ та їх демонстрація, а інформативність і видовищність, найчастіше, набагато вище;

- компактність - за рахунок невеликого обсягу міститься на стандартному CD/DVD, при цьому, містить повний пакет необхідної інформації в різних форматах;

- способи передачі презентації – CD/DVD, на e-mail, публікація в Інтернеті.

Види Flash - презентацій:

Рекламна  - орієнтована на потенційних партнерів, інвесторів, споживачів продукції та послуг. Презентації ефективно використовуються на виставках як бізнес-сувенір. Це інформативна електронна візитка Вашої компанії; 

Подарункове видання - створюється для клієнтів, партнерів, керівництва або співробітників компанії, як правило, у зв'язку з ювілеєм роботи компанії або іншою знаменною або святковою датою. 

Flash - каталог товарів та послуг - презентація актуальна, якщо компанія займається   постачанням чи виробництвом досить широкого, але щодо стабільного модельного ряду будь-якої продукції. Презентація-каталог використовується власним персоналом та дилерами при індивідуальній роботі з клієнтом. 

Flash - каталог виставки– мультимедійна презентація учасників виставки. Невеликий розмір CD/DVD, що містить інформацію в мультимедіа-каталозі про учасників виставки, можливість розміщення презентаційного або рекламного ролика компанії - учасника, поряд з текстовою та графічною інформацією.

Електронний звіт - добірка на одному CD/ DVD звітну документацію про діяльність компанії. Електронний звіт застосовується на звітних зборах. 

Електронна візитка – організує мультимедійну презентацію компанії ефективніше і краще, ніж будь-який друкований рекламний матеріал.

Ваша Flash - презентація може бути виконана у вигляді динамічного ролика, мультфільму або мультимедійного буклета. В основу презентацій, як правило, закладено динамічний ролик, що містить інформацію про компанію, її продукцію та послуги.

Багато сучасних промислових компаній замовляють анімовані схеми, що наочно представляють виробничий процес. Популярні також розділи: ілюстровані словники термінів, фотогалереї, каталоги продукції. Усі послуги супроводжуються зручною системою навігації. Опис та тексти можуть бути виконані різними мовами, а матеріал озвучений професійним диктором.


Студія EFFECTIVE не пропонує своїм клієнтам шаблони, всі наші роботи містять оригінальний сценарій, цікавий дизайн та професійну реалізацію.< /div>

Хочете замовити мультимедійну flash презентацію у Запоріжжі?

Добавить комментарий
Имя
Ваш отзыв
+38 (068) 318-29-27
< /div>
Зростання прибутковості вашого бізнесу починається із дзвінка нашому фахівцю
Конфігурація кави Effective Дзвінок у Effective Studio Олександр та Владислав

Отримайте максимальні результати
від свого бізнесу

call_me Намальована стрілка